Og så var der også lige…

Cybercroppen.. Den har jeg jo også helt glemt at berette om.. Pyyh!!

Det var en dejlig, men lidt træls dag, da Martin stadig var i Jylland ved sine forældre, og Gåsen og jeg derfor var alene hjemme. Heldigvis er Laura god til at sove, så det blev da til tre timers ro omkring middag, og så var Teletubbierne også vældig behjælpelige med at holde ro over gemytterne.
Dagen startede kl 10, selvom jeg godtnok stod klar kl 9 og undrede mig over hvor alle de andre var henne.
Majer og Diana havde forberedt et fedt program med 5 udfordringer. Den første var at lave et LO, kun med en enkelt farve karton. Altså intet mønstret eller noget som helst. Jeg deltog ikke i denne, da det lige ville være en tand for tidskrævende. Desuden var det eneste papir jeg havde nok af, til tilnærmelsesvis at kunne kreere et 30×30 LO plus noget pynt, noget almindeligt kedeligt hvidt karton såe..
Jeg har dog lavet et lignende LO tidligere, og har vedhæftet billedet her så I kan se hvad jeg mener.

Udfordring nummer to gik på at lave et bogmærke med navn, samt tre stikord. Jeg lavede et til min far og fik brugt en masse rester. 🙂

Udfordring nr 3 var et kort på 15×15 cm med mindst 3 cirkler. Jeg havde et par dage forinden fået bestilling fra Nina på et kort til en konfirmation, så det var jo oplagt at bruge tiden her. Papirerne jeg har brugt er BG’s nye Perhaps serie.

Den fjerde udfordring var at lave en gavepose. Jeg valgte at lave den i samme stil som kortet, og gav Nina den med så hun havde en farvekordineret konfirmationspakke. Bonusen for mig var at jeg kunne bruge cirklerne der var til overs fra kortet så mønsteret tilmed også var afstemt.

Posen blev bare desværre ikke færdig til tiden. Limen nægtede at tørre, og Laura var vågnet og trængte meget til en skiftning.

Den sidste opgave gik på at lave et dørskilt. Man skulle bruge mindst tre teknikker, og skiltet skulle være mindst 15×20 cm. Heller ikke her blev jeg færdig til tiden, og det med teknikkerne havde jeg da også lige glemt i skyndingen. Skiltet synes jeg dog er blevet rigtig lækkert. Jeg har brugt en masse transperant som jeg for nylig har forelsket mig i. At kortet så bare SLET ikke passer til hverken opgang eller vores hjem er en mindre detalje. 😉

Alt i alt var det en dejlig, men temmelig stressende dag. Jeg synes det var fedt at lave noget andet end lige alm. scrap. Ja noget man rent faktisk kunne bruge til noget, og oven i købet var pænt at se på.
Jeg er også sikker på at Laura nød dagen. Sjældent har hun set så meget fjernsyn og spist så mange kiks og vindruer. 😉 Og jeg, ja jeg må se om jeg ikke snart finder tid til at rydde lidt op.. *G*

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s