Photoshop..

Lindse postede idag en hyldest til en dame der hedder Jessica Sprague som laver ugentlige tutorials til hvordan man scrapper digitalt samt hvordan man kan bruge digitale elementer på sine papirlayouts. Jeg faldt over en gennemgang af hvordan man kan se baggrundspapir igennem sit billede.. Her er mit færdige resultat:

Det blev godtnok noget mørkt, men jeg kunne ikke lige få mig selv til at tilføje farve, og egentlig er jeg ret glad for resultatet. 🙂

Baggrundspapir: Janel Kretschman aka Pink Poodle Studios, Tina Chambers childhood overlay (freebie), Kirsty Ann stjerne og doodle rub-ons, Overlayet rundt i kanten kan jeg skisme ikke finde ud af hvor jeg har fra..

2 thoughts on “Photoshop..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s