Scusi scusi..

Billedet er lånt fra Downtowns anmeldelse af stedet

P og jeg spiste ude igår.. Jeg havde for lang tid siden købt et Downtown tilgodebevis til en Italiensk restaurant og menuen lød dejlig..

Antipasti Italiano
Variation af hjemmelavede småretter som gratinerede østershatte, lufttørret oksekød med gorgonzola, panerede tigerrejer med tartarsauce, kalveinderlår med tunmajonæse og kapers, auberginetærte med ricotta og tomater og mozzarella med olivenolie og basilikum.

Tagliata di filetto
Skiver af oksemørbrad med rucola, parmesanflager og balsamico glace serveret med ovnstegte kartofler, italiensk æggestand og friske bønner.

Tartufo con Amaretto
Hjemmelavet istrøffel med amarettolikør og blåbærsauce.

Jeg må tilstå, at jeg havde lidt uro i maven forud for besøget.
Jeg havde tidligere forsøgt at booke via stedets hjemmeside, hvor man taster sin forespørgsel ind i en kontaktformular. Jeg havde skrevet en fin tekst om, at vi gerne ville bestille bord den og den dato klokken det og det bla bla. Svaret jeg fik retur var: "Vi har lukket mandag". Ikke noget "Hej Sine.." eller "Venlig hilsen". Da jeg så bestilte bord denne gang skrev jeg en tilsvarende mail. Svaret jeg fik retur var: "ok"….. Ok? Ok så.. 
Læs mere »

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s