Forårsklar "næsten-teenager"..

Gåsebarnet snakker meget om, hvornår hun bliver teenager.. Jeg mindes ikke selv, at jeg var så forhippet på det. Så vidt jeg husker, kom det næsten bag på mig, den dag man pludselig ikke legede men i stedet "var sammen", og jeg var bestemt ikke en af de første, som begyndte at høre "rigtig" musik i stedet for diverse børnebånd.

Nåmen en af de ting som jf. Laura er fedt ved at blive teenager er, at man åbenbart går i striber.

For et par uger siden faldt jeg over en super cool sort- og hvidstribet Alexander Wang inspireret nederdel, som Rappedikkes datter havde syet. Jeg tror den ville gå rent hjem hos gåsebarnet, og bestemt også godkendt hos moderen.. Og så tror jeg endda, at jeg selv kan finde ud af at sy den.. 😉

Rappedikkes datters smarte nederdel

Læs mere »

One thought on “Forårsklar "næsten-teenager"..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s