Udflugt #1

Jeg er ikke vokset op med det, og har heller ikke praktiseret det hidtil, men P mener ikke, at man kan tilbringe en hel weekend hjemme, og det kan jeg da egentlig godt se fornuften i.. 🙂

Laura Mai var hos mig denne weekend, og hun fik at vide at hun kunne vælge imellem Tøjhusmuseet og Arbejdermuseet.. Noget fornærmet mente hun dog, at der altid skulle være tre valgmuligheder, så hun fik lov til at vælge den sidste mulighed, som var "det der slot med manden og stenen"..
Turen lørdag gik således til Kronborg. Laura Mai havde været der før, men jeg må med skam indrømme, at jeg aldrig har, så jeg var frisk på idéen.

Læs mere »

2 thoughts on “Udflugt #1

  1. Godt gået mht køresygen. Laura bliver nu meget sjældent køresyg i Berlingoen 😉 ærgerligt med kokaokoen og kagen, men for hunde da….. havde du regnet med varme på slottet? Godt I havde varme i bilen hjem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s