Min bror..

Det er ingen hemmelighed, at jeg er meget glad for min bror. 
Han er et fantastisk menneske, og så gør han mange af de ting, som jeg ville ønske at jeg selv havde nosset mig sammen til.. Ja ja, jeg kan nå det endnu, det ved jeg godt..
Men prøv lige at se nogen af de fantastiske billeder han tager.. Jeg er helt pjattet med dem, og har også planer om, at få et par af dem op på min væg. 

2 thoughts on “Min bror..

  1. Det er godt nok nogle fede billeder han tager. Jeg bor meget tæt på den den gamle mølle som nogle af bilederne er tager i/omkring. Jeg har flere gange kigget ind i den men ikke turde går ind…Det kunne være en rigtig flot bygning hvis den blev sat i stand…

  2. Jeg tror desværre ikke der er planer om at sætte møllen i stand. Det er lidt trist, at se bygninger som man er vokset op omkring, gå sådan i forfald, men på billeder ser det ret fedt ud.I øvrigt er alle de billeder jeg har taget med her, vist taget i Vonsild og omegn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s