I (heart) Pioneer Woman

Jeg har tænkt mig, at I år vil jeg forsøge at gøre bl.a. Cecilie kunsten efter, og blogge hver eneste dag frem til jul.. Jeg tænker at det kan være et forsøg på, måske at prøve kræfter med et 365 projekt efter nytår.. We’ll see..

Nåmen som overskriften antyder, så er jeg helt pjattet med Pioneer Woman – hvis du ikke kender Pioneer Woman, så skulle du tage og tjekke hendes blog ud. Hun er meget amerikansk, med alt hvad dertil hører, men dog alligevel helt igennem fantastisk – imho that is.. 🙂 Hvis du er til sød suppe romance med et twist af lune, skal du helt bestemt læse hendes “Black Heels to Tractor Wheels” som hun netop har fået udgivet – den er muligvis stadig at finde digitalt på hendes blog.

Pioneer Woman er lig med PW, og går i mit lille hoved under navnet PeeWee.. Det er vist ikke det mest flatterende navn, og nok heller ikke det hun ville have ønsket at blive kaldt, hvis hun selv kunne bestemme, men nu er dette altså min blog, og det er trods alt kærligt ment. Og amerikanerne tror at jeg hedder “Sign” så jeg er lovligt undskyldt synes jeg nok! I virkeligheden hedder hun Ree, men PeeWee passer bedre i mit hoved. 😉

Nåmen PW kører med jævne mellemrum en fotoudfordring, hvor hun uploader et billede, og så skal man snuppe det og redigere det frit efter ens egen fantasi. Når man er færdig, uploader man det til flickr og linker til hendes galleri. PW piller så de billeder ud, som hun aller bedst kan lide, og ender så til sidst med et vinderbillede..
Jeg har aldrig være med før, men denne gang gav jeg det et forsøg.
Originalbilledet så sådan ud:

De fleste af deltagerne – på nuværende tidspunkt godt 140.000 billeder (ja du læste rigtigt!) har givet hele billedet en tur med forskellige lightroom presets og overlays, eller primært fokuseret på de tre forreste. Jeg faldt dog for den lille fyr ude til venstre, og ville lave noget andet end alle de andre. Surprise!

Mit billede kom til at se sådan ud:

Jeg er ret godt tilfreds, selvom jeg nok burde ha’ leget lidt mere med teksturen, så den også var på de farvede områder.. Men kunne den lille fyr ikke være ret fed på en t-shirt? Eller er det bare mig.. 😉

Nåmen se nu her..

Mit billede på PW’s blog!!!

Og PW elsker elsker elsker det!! Wahoo!!
Jeg elsker også dig PW!
Glædelig første december!

3 thoughts on “I (heart) Pioneer Woman

  1. Det var hyggeligt, at du også blogger med her i december. Jeg vil glæde mig til at læse med.Fedt at du kom på PWs blog med din udgave af billedet; det er sejt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s