Der var da også lige..

Nåja.. Jeg har indsendt de seneste layouts til validering i den ADSR konkurrence som Diana og jeg er med i..

På det første her skulle man have mindst tre rammer og ingen billeder.. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle stille op med den udfordring, så det tog lidt tid at komme igang. Jeg endte med at lege lidt med lag og skygger og fletten op og ned med de forskellige elementer..

Credits

Den sidste challenge i denne uge var et roadblock. Det vil sige at der kun var et layout der skulle afleveres. Jeg fik æren og det betød at jeg skulle lifte et af Dianas layouts. Det var dog ikke som så, idet jeg først skulle flippe det enten horisontalt eller vertikalt og dereftere dreje det 45 grader. Jeg skulle også bruge det samme antal elementer som Diana havde brugt på hendes.

Her er det layout jeg liftede, og her er det layout jeg kom frem til.. 🙂

Martin bryder sig af en eller anden grund ikke om det, men jeg er nu ret vild med det. 😀
(kan du se hjertet ;))

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s