Legoland!!

Som nogen måske ved, er Gåsen i Kolding på ferie hos mine forældre. Jeg afleverede hende i lørdags, hvor vi tog en tur til Legoland, Laura, mor, Søren og jeg. Vi havde en dejlig dag og især Søren og jeg fik genoplevet fortidens minder.. 🙂 Laura nød det også. Hun prøvede tårnet, monorail, det gamle minetog, kålormen, piratbådene og 4D biografen.. Søren og jeg nappede også lige en tur i Dragen! 😀 Den eneste forlystelse hun ikke var så glad for var piratbådene. Da vi var ved at være igennem grotten var hun ret klar til at komme af.

Jeg har lavet en lille foto collage da jeg ikke rigtig har fundet tid til at scrappe billederne endnu. Skulle nogen være i tvivl, er det mor med solbrillerne og lillebror Søren med skægget.. 😉 (og Laura i turkis 😉 )

2 thoughts on “Legoland!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s