På tide..

Ja måske var det på tide at vise hvad jeg lavede da jeg var i Allerød hos Diana og de andre tøser..

Jeg øver mig lidt i white space for tiden, og det bærer mine idéer tydeligt præg af.

Jeg har brugt papir fra MME og BG, en del rub-ons fra forskellige producenter, båndene er også fra BG og så lidt hvidt Bazzil fra Charlie.. 😀 Nåja, så gik jeg også lige amok med lidt sandpapir fra mors værktøjskasse – Tak mor! 🙂

Billedet er godtnok ikke af nyere dato, men jeg vil gerne have en side for hver måned i Lauras bog, og der er altså en del huller..

5 thoughts on “På tide..

  1. SUPER flot LO Sine! hihi synes dine papir LOs bærer præg af digi inspiration – du ved, masser af revne papirer, lidt dims hist og her og super flotte detaljer! Håber snart på endnu en scrap aften..hvor jeg så ikke skal have migræne! KH Karen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s